Izrada svetlećih reklama

Kao ekskluzivni zastupnici fabrike „Signum“ – www.signum.ba, tržištu Srbije nudimo kvalitetnu izradu svetlećih reklama, bilborda, fasadne, prozorske i auto grafike.

PDF prezentacija fabrike svetlećih reklama SIGNUM BiH – kliknite ovde

SIGNUM – Zaokružen proizvođač reklama

Ponosni smo što Vam možemo ponuditi potpuno rešenje – od dizajna i predloga do montiranog proizvoda u skladu sa Vašom robnom markom. Mi pravimo i montiramo sve moguće vrste reklama. Proizvodimo svetleće reklame, kao i klasične neonske reklame i višestrane fluorescentne reklame, kao i ekološke LED reklame koje poseduju veliku sigurnost u radu i niske troškove energije. Takođe izrađujemo profil slova koja daju veliki efekat, nerđajuće reklame kao i reklame na nosećim stubovima, toteme i spoljašnje reklamne table. Proizvodimo nalepnice za prozore i vozila, kao i folije i digitalnu štampu foto kvaliteta.

Mi obavljamo servis reklama i održavanje svih tipova reklama. Montiramo reklame i radimo sve moguće popravke koje su potrebne na Vašoj reklami. Obavljamo kontrole funkcionalnosti. Čistimo i menjamo fluorescentne cevi i prekidače za luminiscenciju.

Signum je jedna od vodećih firmi za proizvodnju reklama. Naše dugogodišnje iskustvo nam je između ostalog dalo podrobno znanje za proizvodnju, logistiku i rukovođenje projektima. Posedujemo svoje objekte i unutar njih stvaramo sve, od ideje do gotovog projekta. Pod istim krovom nam se nalaze stručnost i majstorstvo, što stvara osećaj sigurnosti, daje nam fleksibilnost i potpunu kontrolu.